5 vastausta artikkeliin ”Makroilua

 1. TeroP

  Onnitteluni hankinnan johdosta! Kakkonen ja kolmoskuva sekä viimeinen otos ovat minusta hienoja. Ykkösessä olisin ehkä kaivannut erilaista kuvakulmaa, ehkä alempaa ja lähempää…en tiedä…vaikea tapaus.

 2. Ilkka Kokkonen

  Mitähän kaikkea saammekaan vielä jatkossa herkutella, kun ensimaistiaisetkin ovat jo tätä luokkaa! Anna palaa, Henry!
  Ykkösen sommittelu on perusoikea, mutta tarkennuksen pitäisi olla täsmälleen kimalaisen silmässä (ei helppoa toteuttaa). Kakkosessa itse pääkohde on käsitelty hyvin, mutta taustan kukat eivät sijaitse kovin mielenkiintoisesti kokonaisuuden kannalta. Mutta näinhän se on monesti makroillessa: kun haluaa pääkohteen optimaalisesti terävyysalueelle, niin liikkumavaraa taustakohteiden sijoittelulle ei vaan jää!
  Kolmosessa on erittäin vaikea makroilukohde toteutettu taitavasti, tuosta rajauksen muodosta en vaan henkilökohtaisesti pidä.
  Nelosessa näkynee kunnollisen jalustan puute, luulisin.
  Vitosesta tykkään, nuo alienien turvat ovat mielenkiintoinen näky!
  Kuten sanottu, anna vaan palaa!

 3. henrye

  Kiitokset veljekset. Kyllähän tuota oikeasti harjoitella täytyy ja se jalustan käyttö on yksi. Esillä olevat kuvat on otettu käsivaralta, joten se ainakin osaltaan selittää tarkennuskohdan heilumisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *