5 vastausta artikkeliin ”Onnittelut Terolle!

 1. TeroP

  Kiitos onnitteluista! Tuohon olen osallistunut useasti, ja vain harvoin on tullut minkäänlaista menestystä.

  Näistä kuvakilpailuista tulikin mieleen, kun nykyisin järjestetään paljon kaikenlaisia valokuvakilpailuita (mikä on sinänsä ihan ok). ”Mutta mikä on kilpailun todellinen tarkoitus? Valitettavan usein se tuntuu olevan kanava, jolla järjestäjä hankkii itselleen kuvia omaan käyttöön. Säännöt kannattaakin lukea huolella!
  Alalle on pesiytynyt uusi kiusallinen ilmiö –”valokuvankeräyskilpailut”. Näiden ”kilpailujen” tarkoitus on kerätä järjestäjälle ilmaiseksi kuvia. ”Kilpailuun” osallistuvia kuvia ei siis arvoteta paremmuusjärjestykseen, kuten sana ”kilpailu” perinteisesti antaa ymmärtää. Samoin ”palkintojen” jako saattaa olla ”kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan..” periaatteella.”

  Eli jos osallistuu, niin kilpailun säännöt kannattaa lukea, etenkin kuvien käyttöoikeuksista. Jos sääntöjä ei mainita, niin kisaan ei kannata osallistua.

 2. Ilkka Kokkonenil

  Onneksi olkoon, Tero! Olen samaa mieltä tuomarin kanssa, että kuvatessasi kotkansiivet olit valinnut kuvakulman tosi hyvin!
  Tuohon kisaan en ole tullut lähettäneeksi koskaan kuviani. Nyt toisaalta harmittaa, olisi huhtikuussa pitänyt yrittää sillä kuplatelkällä! Vai liekö säännöissä mitään aikarajoja…
  Mutta täytyypä joku kerta vielä yrittää…

 3. TeroP

  Säännöissä ei ole tarkemmin määritelty ns. aikarajoitteita. Ainoastaan kuvan tulisi olla vuodenaikaan nähden ajankohtainen. Kilpailu on vain jäsenille ja osallistuminen vaatii rekistäytymisen sivuille, jossa on sitten tarkemmat ohjeet. Lähetä telkkäkuva ensikeväänä!!
  Linkki etusivulle http://www.luontokuva.org/default.asp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *