Keskikesää

Ohessa maalaismaisemaa Lapinlahdelta ja  järvinäkymää Virmasveden selkävesiltä. Tämä keskimmäinen foto janoisesta kaverista ei ole ihan uusi kuva, mutta ajattelin laittaa sen tähän keskellä…kun se kuitenkin teemaltaan liittyy etäisesti juhannuksen viettoon.  Näin Henryä mukaillen…mukavaa ja rauhallista Juhannusta kaikille.

5 vastausta artikkeliin ”Keskikesää

 1. TeroP Artikkelin kirjoittaja

  Ai katos joo. On melkoinen ampiaisvyötärö. Piti ihan tarkistaa eri ampiaiskuvia netistä…kyllä ne on noin ohuita keskeltä. Hauska kommentti sinulla kuvasta!!

 2. Ilkka Kokkonenil

  Tuollaiset maisemakuvat vaativat kunnon pilvet mukaan, ja tässä on ollutkin olosuhteita kohdallaan. Tykkään molemmista.
  Mutta kyllä ampiaiskuva vaikuttaa vielä enemmän. Voi hitsinpimpulat, mikä valo ja tausta! Ampiainen muodostaa kasviaiheen kanssa hienon muotoyhdistelmän, niistähän mielikuvitusta käyttämällä näkee ihan uuden alienelukan.
  Mitäpä tuohon voisi lisää toivoa? Kenties sen perusjutun, että mieluusti elukkakuvassa silmä/silmät näkyisivät- mutta silloin eläin/kasviyhdistelmä ei todennäköisesti enää toimisikaan yhtä tehokkaasti. Siipiä voisi myös toivoa enemmän terävyysalueelle – mutta kärsisikö silloin mahtava tausta? Ja jos olisi himmentänyt lisää, olisiko liike-epäterävyys ruvennut tulemaan haitaksi…
  Joka tapauksessa, tuossa on kyllä jälleen kilpailuainesta! Hyvä, Tero!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *