Ei kuuta, mutta muuta!

Joopa, kyllä oltiin Jannen kanssa hyvissä asemissa kuvaamaan kuunpimennystä. Tällä kertaa tuntui, että pilvessä oleminen on rikos taivaankin suhteen! Mutta minkäs teet, säille ei näillä resursseilla mitään mahda, nyt täytyy vain toivoa, että joulukuussa on selkeämpää. No, kuvasimme kuitenkin muita kohteita ihan kunnolla. Ensin kävimme tornin juurella olevassa autiotalossa, jossa on pysyvät avoimien ovien päivät päällä. Sitten kiirehdimme auringon nousulle Kinahmin rinteiden lähellä olevan lammen/järven rannalle, missä sumu antoi lisämaustetta tilanteelle. Palatessamme piti vielä poiketa Sulkavanjärven rannalle, siellä kun oli vielä vankempi sumukerros ja hieno aamukastekin tarjosi monenlaista makroiltavaa. Täytyy sanoa, että on sitkeä kuvauskaveri tuo Janne, täydet pisteet sinne!

Janne kohteliaasti (vai mikä lie ollut tarkoitusperä) sisälsi minut moneen kuvaansa mukaan, mutta minun kuvissani puolestaan Janne on mukana vain yhdessä.