6 vastausta artikkeliin ”yhden kuvan verran

 1. Ilkka Kokkonen

  Hyvä, Pirjo, näin se eilinen oppi upposi perille ja kuvien lähetys rupesi sujumaan! Ei muuta kuin jatkoa samaan malliin.
  Onko tämä oma lemmikki vai lainamalli? Eikös tämä ole samaa rotua, kuin Karppisen Antin haukkukoneet? Varsin valokuvauksellinen veijari!
  Valokuvauksellisesti sydeemit on ihan kohtuukohdallaan, vai onko tarkennus mahdollisesti pikkuisen takana? Ja onko kuva pään yläpuolelta hiukka tiukka? Mutta pienestä nuo on kiinni, sympaattinen kuva joka tapauksessa!

 2. Juhani Hynynen

  No kyllähän tuo on niin söpö koira että tuollasestahan saa hyviä kuvia. Otushan on hyvässä asennossa terhakkaasti ja kuvassa on vielä vitsikkyyttäkin tuon lelukäämeen johdosta. Tuo Ilkka kun huomaa aina tuon kasvatuksellisuuden näissä kuvissa että mitä pitäisi olla toisin, kyllä minäkin laittaisin tuossa rajauksessa hiukan lisää tuonne takapuolelle. Ei tosin paljoa koska katseen puolella kuuluukin olla enemmän tilaa kuten nyt on. Tuossa olisi voinut korjata vaikka kuvan alaosaa kääntämällä siten että veisi alaosaa oikealle ja yläosa ei paljoa liikkuisikaan jos kuvaa on rajattu. Hyvä kuva tuo on noinkin.

 3. pirjov Artikkelin kirjoittaja

  Kuvassa tyttären parsorusseli. Otettu pokkarilla, sillä pentu ei juurikaan pysy paikallaan.
  Rajasin kuvaa. Alkuperäinen kuva on siis laajempi joka suunnassa.

 4. Ilkka Kokkonen

  ”Otettu pokkarilla, sillä pentu ei juurikaan pysy paikallaan.”
  Tuota siteeraamaani kohtaa en kyllä ymmärrä. Juuri tuon syyn takia nimenomaan järkkäri pitäisi olla pelissä! Kun siis järkkärin tarkennus toimii huomattavasti nopeammin ja laukaisuviive on olematon, mutta pokkareissa sekin vielä haittaava.

 5. TeroP

  Hyvä kuva! Ensin katsoin, että koiralla on kaulassaan löyhästi solmittu leopardikraka. Mutta käärme.

  Kävi mielessä, että jos Pirjo tarkoitti pokkarin kompaktin kätevää kokoa ja käsiteltävyyttä järkkäriin verrattuna, vikkeläliikkeistä koiraa kuvatessaan. Eikä niinkään kameroiden välistä tarkennusnopeutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *