12 vastausta artikkeliin ”Perhosia

 1. Juuso Jonninen

  Kiitos kehuista. Kuvien laitto epäonnistui sivuille laitossa, kun ne ilmestyvät Paintin kautta. Aikasemmat kuvani onnistuivat tässä paremmin.

 2. TeroP

  Miellyttäviä perhoskuvia, kyllä silmä lepää. Viime viikolla satuin jo näkemäänkin suruvaippoja, sitruuna- ja nokkosperhosia aurinkoisilla aukeilla paikoilla.

 3. Juuso Jonninen

  Mutta kamera ei ollut turhaan silloin mukana. Koulun pihalta löysin hyvinkin rauhallisen mehiläisen (ehkä punajalkavakomehiläinen). Sitä oli hauska kuvata odotellessa välitunnin loppua. Sunnuntaina löysin ”kultasuonen” Puijolta. Siellä oli peippoparvi, mutta lähellä olin mutta niin kaukana. Aluksi obtiikka ei riittänyt ja lähelle päästyäni ne olivat kuusen oksien suojassa. Laulukuoroa oli mukava kuunnella. Pitää käydä siellä useammin. Ensi keväänä riittä obtiikka onneksi :)

 4. Juhani H

  Hienoja nuo Juuson perhoskuvat. Ehkä siksi miellyttää kun niissä on noin hyvin mukana tuo kukkakin, teräväyysalueen johdosta. Jos kuvan ottaa makro-optiikalla jää terävyysalue lyhyejksi. Pisteet menee siis Juuson kuville.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *