Kutsu kevätkokoukseen ym. mukavaa

Kevätkokous pidetään sunnuntaina, 13.3. klo 15.00 Ahmon koululla, fysiikan luokassa. Ja siihen päälle otetaan ajankohdan mukaisesti kuvankatselua, joten otetaanpa tikkuja mukaan. Kahvitarjoiluakin tuonne järjestetään, joten laitellaan tähän alle osallistumisilmoituksia, niin tiedetään hankkia herkkuja tarpeeksi. Viime vuonna tehtiin osallistumisennätys, muistaakseni 14 kokousedustajaa oli silloin paikalla. Luulisin, että nyt päästään tuonkin yli. Jälleen on sikälikin hyvä tilanne, että kenenkään ei tarvitse pelätä minkään karvaan pakkonakin iskemistä, sillä hallitukseen löytyy vapaaehtoisia (tämä ei toki ollenkaan estä vapaata kilpailua paikoista). Tervetuloa isolla joukolla!

Muuta mukavaa on, että nyt on jo 28 maksanutta jäsentä tuolla ajantasaisessa listassa (klikkaa ”hallitus&jäsenet”, velvoitteensa hoitaneet ovat tuolla maksamisjärjestyksessä). Ja vielä, että tehtävien jako toimii seurassamme niin hienosti. Tästä tuorein esimerkki: hätkäytti ensin, kun tilinpäätöksen jo monena vuonna tehnyt henkilö siitä nyt kieltäytyikin. Mutta eipä hätiä mitiä, heti ensimmäinen soittoni tuotti myönteisen tuloksen. Kiitoksia kovasti, Mirja-Liisa! Tästä aiheesta tuoreita esimerkkejä ovat myös fotokoulun kuviot sekä Tiirikaisen Jarkon aktiivinen ja asiantunteva toiminta uusilla sivuillamme. Suurkiitokset kaikille aktiivisille toimijoillemme!