6 vastausta artikkeliin ”Tänne päin ollaan menossa

 1. Ilkka Kokkonen

  Onpa herkkää vihreää, ja kiitos muistutuksesta. Tuostahan jo melkein kevätvirsi mielessä viriää soimaan.
  No mutta, laitetaanpa nyt jarruja mielikuvituksen lentoon!

 2. Ilkka Kokkonen

  Nyt kun näitä sommitteluasioita on tullut sunnuntaita varten kovasti pohdiskeltua, niin pitääpä virittäytyä siihen tämänkin kuvan kohdalla!
  Eli kuvasymbolisesti tuossa siis olisi tarkoitus viestittää siirtymää tulevaisuutta, ensi kevättä kohti. Näin ollen olisi parempi, jos tuo kuva olisi vertikaalinen peilikuva. Silloin kevätvihreä oksa kurkottaisi oikealle, siis tulevaisuuteen päin (huom. lukusuuntammekin). Mutta jos juuri tuollainen kuva varastosta puuttuu, niin kyllähän tässä niin kontrastia kuitenkin nykyaikaan löytyy, että tarkoitus tulee ilmi pakostakin!

 3. TeroP

  Minusta myös näyttää siltä, että kuvan oksan sommittelu etenee väärään suuntaan, siis taaksepäin…takaisin kohti talvea. Käännä Tapsa kuva vertikaalisesti peilikuvaksi tuohon vierelle (jos haluat), niin voidaan vertailla meno-ja tulosuuntaa keskenään. Kevättä kohdin oikeallehan me ollaan menossa ja eteläisellä pallonpuoliskolla vasemmalle, eli kohti viileämpää ja kuivaa kautta. Nythän siellä on kesä ja sadekausikin tulossa. Myös tuo lukusuunta täällä on niinikään oikealle, niin kuin Ilkkakin mainitsi. Anteeksi tämä saivarteluni mokomasta asiasta…mutta toivoisin, että kokeillaan ja vertaillaan. Erot tulevat olemaan suuret.
  Itse kuvastahan on kevät aistittavissa mitä parhaiten. Juuri tuollaisia heleänvihreitä lehdet ovat toukokuussa. Kuvaan tehokkuutta lisää tuo kirkas auringonpaisteinen taivas. Kuva olisi lattea, ilman tuollaista kirkasta taivasta.

 4. Ilkka Kokkonen

  On muuten yllättävänkin selvä ero! Vai tuntuuko se vain, kun näitä asioita on niin pähkäillyt…
  Voisitko, Tapsa, laittaa sen alkuperäisen vielä vierelle takaisin, niin voisi paremmin vertailla tätä eroa. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *