Kokeilua, rustaamista, ähinää ja tuhinaa…

Myrsky vuorien yllä Saksan maalla

Tervehdys!

Täytyy sanoa, että enpä ainakaan yksin jäänyt näiden edellisessä viestissäni kertomieni ongelmien kanssa. Kiitos oikein paljon kaikille apureille! Elikkäs MAC kokeilut ovat edenneet tälle asteelle, että kokeilin yhden kuvan pienentää tähän esille kokeeksi. Koneella (ja minulla) näyttää olevan ihan oma elämä valokuvien järkkäilyn suhteen…tässä on tapahtumat ja kansiot erikseen ja jotenkin niitä kaikkia kuvia ei sitten näykään enää tarkoituksenmukaisissa paikoissa koittaessani saada niitä auki GIMP-ohjelmaan. En uskalla vielä enempää tähän ladata, jos vaikka ovatkin ihan jättiläisiä:) Eli kertokaas sitten, onko tämä oikeaa kokoa?

Tosiaan kuvia tuli räpsittyä kesäloma-reissulta Saksasta ja Sveitsistä. Vuokrasimme auton ja ajelimme Munchenista mm. kuvassa olevan pikku kylän läpi Sveitsin puolelle Luzerniin. Matkalla kävimme mm. Munchenin eläintarhassa ja Neuchwansteinin linnassa sekä Mt.Pilatuksella, joista tarkoituksenani on tänne muutama räpsy esille laittaa. Jatkanpa sitten juttua…

Henni

6 vastausta artikkeliin ”Kokeilua, rustaamista, ähinää ja tuhinaa…

 1. Tapsa

  No oho…onpas kortille tarttunut postikorttimaisema. Vahvasti sommiteltu, mie tykkään tuosta. Ja kokokin on ihan oikea.
  Kuvankäsittely on oma taiteenlajinsa, onneksi meillä on täällä asiantuntijoita mukana. Ja ikävä oppia kaikki, vie aikaa ja osa tuppaa jo matkalla unohtumaankin.

 2. Ilkka Kokkonen

  Tätä en nimittäisi missään nimessä ”räpsyksi”. Kuvassa on huolellisen tekemisen ja sommittelun ote sekä lopputulos, jota katselee mielellään. Kun se pienennysongelmakin on näköjään menestyksellä hanskattu, niin nyt vain lisää kuvia näytille. Hienoa, Henni!

 3. TeroP

  Hieno maisema ja hyvät värit. Eipä kyllä voisi olla paremmin sommiteltu, mielestäni. Uhkaavalle myrskytaivaalle on jätetty tilaa ja vuoret piirtyvät taustalle upeasti. Peltomaiseman lämpöinen värimaailma luo hienon kontrastin kohta myrskyävälle sinertävälle taivaalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *