4 vastausta artikkeliin ”rivi riiviöitä

 1. Hanna

  Mites sinä tämän teit?? Kaikki viis ojennuksessa yhtä aikaa! Luulisi, ettei tämän ikäisillä ole vielä pinnaa paikallaanoloon.

  Yhdellä valokuvaajalla näin ihan tosi hellyttäviä kuvia koirista ja suuresti ihmettelin kun hän tunnusti, ettei edes erityisemmin pidä eläimistä. Kun kuvissa koirilla oli niin palvovat ja ihailevat katseet… Mutta hän paljasti kyllä sitten , että kamerassa roikkui makkaran pala.

 2. ulla

  Vau! Oletpa hienon kuvan ottanut. Jokaisen pennun persoonallisuus näkyy mainiosti, eipä voi senkään suhteen sanoa muutakuin että nimetKIN ovat osuneet todella kohdalleen!

  Tästä kuvastasi tulee hyvälle mielelle, vaikka aamuauringon paisteellakin on osuutta asiaan.

 3. Antti

  Moro!

  Onneksi pennut oli yksittäiskuvien jälkeen sen verran väsyneitä, että eivät ihan heti tulleet tuolta laatikosta tulos. Eihän tässä muuta voinut kuin ottaa vaan paljon ruutuja, jokainen huutaa jotain että koirat ihmettelis meitä ihmisapinoita ja sitten vaan kamera laulamaan. Otin ehkä 30 ruutua ja joukossa sitten oli tämä, joka onnistui sitten hyvin. ja maksamakkaraa on tässäkin kuvassa käytetty avuksi :)

  A

 4. Ilkka Kokkonen

  Tosi aiheellinen lisäys Antilta, ettei Photaria ole käytetty! Voihan hitsinpimpulat, että viiden mallin katseet ja asennot noin osuvatkin kohdalleen! Olisipa ollut varmaan hauskaa olla kärpäsenä katossa seuraamassa tuota kuvaustilannetta! Mutta ei tällaiset pelkällä ruutujenpaljoudella ja tuurilla onnistu, kyllä tällaisissa kiteytyy Antin pitkä kokemus rakkaiden kotieläintensä kimpussa sekä tietysti tekninen taito pisteeksi päälle!

  Todella mahtavaa nähdä Antin antia jälleen tänne seurankin suuntaan! Ja anna vain tulla estoitta lisää, minä en ainakaan näihin kyllästy! Kiitoksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *