5 vastausta artikkeliin ”Vancouverin ”parhaat”

 1. Hanna

  Minusta nämä oli keskimäärin paljon paljon mielenkiintoisempia kuin lehtiin päätyvät onnistuneet otokset! Huomio kinnittyy aivan uudella tavalla asioihin, joihin ei normaalisti kiinnitä huomiota. Olkoonkin sitten epäonnistuneita, mutta minä tykkään!! :)

 2. mirjaliisa

  Ahh, niin vapauttavia kuvia. On muuten ko sivu näytön takana seinällä. Kun tässä selaan kuva kuvan jälkeen pieleen menneitä otoksiani, on mukavaa nostaa katse ja antaa armoa itsellee – minähän olen vasta aloittelva harrastaja, minulla on lupa epäonnistua!
  Sami Kero on minun suosikkini HS:n kuvaajista. Joka aamu lehteä lukiessani etsin hänen kuviaan, katsoakseni miten hän on kuvallisesti nähnyt kerrotun asian.

 3. Ilkka Kokkonen

  Tuohan oli mainio linkki! Hyvä pokka kavereilla, että tuollaista esille laittavat. Kertonee terveestä itsetunnosta noilla kuvaajilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *