Kisa

Moi!

Toivoisin kovasti, että kisaan osallistuttaisiin ohjeiden mukaan :

Kuva ladataan sivuille osoitteessa www.not4free.com/upload

Kuva nimetään seuraavasti:

KUUKAUSI_KUVANNIMI_OMANIMI.jpg

kuvan koko PITKÄ SIVU MAX 700 PIKSELIÄ!

Nyt sinne on tullut ainakin kaksi tiedostoa jotka on nimetty väärin ja toinen on aika reilun kokoinen. Eli jos tämä halutaan pyörimään sujuvasti niin yrittäkää seurata noita ohjeita niin ei tulee liikaa säätöä minulle.


Eli KUVAN NIMI KUNTOON JA OIKEAAN KOKOON!

_Antti

3 vastausta artikkeliin ”Kisa

  1. Hanna

    Näin käyttäjän näkökulmasta oivallinen systeemi ja jos toisessakin päässä helpottaa, niin HIENOA. Ja tärkeintähän ei ole täydellinen onnistuminen vaan täydellinen osallistuminen. Toisen epäonnistunut voi olla toiselle onnistunut – ”epäonnistuneiden” urheilukuvienkin sarja sen osoitti. Siispä sormea toisen eteen ja kuvia liikkeelle! Aina on mukavampi katsella saman aiheen lukuisia variaatioita kuin yhtä yksinäistä tai muutamaa hassua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *