Helmikuun kisa-aihe: ”KOIVU”

Ja sitten joukolla osallistumaan tähän kisaan! Nyt nimittäin keksitään keinot, että kuukausikisamme heräävät jälleen henkiin! Jos Mikko olisi saanut vaikka keksittyä helpommin toimivat ”automaattisysteemit” äänestykselle, niin hyvä, mutta jos ei vielä, niin vaikka monimutkaisemmallakin tavalla laitetaan kuvat esille ja äänestykseen! Jutellaan tämäkin asia selväksi vuosikokouksessa ensi sunnuntaina! Antille paljon kiitoksia kisasysteemin luomisesta, aloittamisesta ja ansiokkaasta vedosta! Ja kaikki varmasti ymmärtävät, että tilanne hänellä on noista ajoista oleellisesti muuttunut. On siis aika jakaa vastuita ja kehitellä uusia ratkaisuja.

Mutta tosiaan, arvon siikalaiset, tässä kuussa valon taas vain lisääntyessä, ottakaamme runsaalla rintamalla komeita koivukuvia ja sitten lopuksi kisaillaan koivuemmoista ja -jusseista!