6 vastausta artikkeliin ”Halloween

 1. Antti

  varmaan hienoa kamaa tullut tuolla, valojahan tuolla olisi lisääkin voinut olla, jotain kunnon tiukkaa ja rajattua valoa, sekä taustalla jotain irrotusta niin olisi saanut kontrastia ja jyrkkyyttä kuviin. kyllähän näistäkin jälkikäsittelyssä tiukempaakin varmaan saa irtu. Pistäkää lisää näkyville jos löytyy ..

  A

 2. Tapsa

  Oli sellainen nopean toiminnan ilta. Olosuhteet olivat hyvin vaativat eli kuvasin puhelinkopin kokoisessa huoneessa olevia nuoria, valona yksi katon kautta ammuttu salama. Kuvattavia oli ihan simona ja aikaa kuvan ottoon vähän. Kivaa oli, sekä kuvaajilla että kuvattavilla. Olis ollu hyvät neuvot tarpeen. Koin kuitenkin että onnistuin kohtalaisen hyvin.

  Mutta, tämä poiki taas sen, että nuoria olisi kyllä tulossa kuvattaviksi ja kuvaamaankin jos vain järjestäisimme paikan ja ajan.
  Roolit ovat mielusia nuorille ja kuvaajalle kiitollisia kohteita. Siispä jälleen kerran ehdottaisin tuollaista muotokuvatyöpajaa vaikkapa Semppikselle….

 3. AnttiK

  Olisi ollut kiva tulla itsekin tuonne kuvaamaan, mut ei ehtinyt millään.

  Muotokuvatyöpaja kyllä olisi paikallaan joskus taas .. edellisistäkin tehdyistä dokkareistakin olisi varmaan hyötyä edelleen.

  A

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *