Viiskymppisjuhlintaa Viiksimossa

Tänään kaksi viikkoa sitten puoli vuosisataa paukkui rikki. Eiköhän juhlapäivän olosuhteet jää mieleen aika hyvin, ja tässä myös kuvat auttavat muistikuvia! Tämän syksyn ensimmäiset lumetkin nähtiin ja koettiin reissussa, onneksi kuskimme Pasi oli edellisenä iltana varmuuden vuoksi vaihtanut talvirenkaat. Kuvauskojuun päästyämme lunta alkoi tulla ihan sakeasti ja etenkin Pasi sai muutaman mahtavan korppikuvan, itseäni jäi harmittamaan tuon parhaan alkusateen kuvauksellinen missaaminen.

Karhuja jouduimmekin sitten odottelemaan kärsivällisesti iltahämärille asti yhdessä hollantilaisen pariskunnan kanssa, mutta onneksi sentään viiden jälkeen kolme kontiota paikalle uskaltautui. Moni oli varmaan jo kömpinyt talviunilleenkin metsän pimentoon. ISOT olivat isoja noilla luxeilla kuvaillessa, mutta onneksi kennoille jotakin saatiin kotiin viemisiksi. Tässä muutama muisto tilanteista tuolla rajavyöhykkeen suolla.

Korppi lumisateessaTarkkaillenValppaana illan hämärässäVierailija hämärässäKahdella jalallaHyvässä lihassa!Karhu ja kallo