Taas Tiilikalla

Aution saunaAution rantarantamaisema-taustakuva2

Käytiin poikaporukalla Tiilikalla melomassa ja oltiin kaksi yötä Venäjänhiekalla. Oli aika koleat ja kosteatkin kelit, viime yönä lienee käynyt aika lähellä nollaa, lampien pinnoilla leijui illalla usvaa. Kulkijoita kuitenkin riitti näillekin keleille. No, se heinäkuuta sekin. Tässä pari kuvaa Tiilikan autiolta, rannasta ja saunalta.

Molemmissa posteissani on nyt rinnakkaiskuvat.

4 vastausta artikkeliin ”Taas Tiilikalla

 1. Ilkka Kokkonen

  Kanootikuvasta tykkään, asetelmat kohdallaan kauniissa maisemassa. Ja taivaalla vielä kauniita pilviä täydentämässä tilannetta! Siinäpä mukava retkimuisto!

 2. Raija

  Pidän enemmän tästä ensimmäisestä kanoottikuvasta.

  Ensimmäisessä kuvassa:
  Olen mukana juonessa, mukana rannalla, hiekalla, jalat melkein vedessä. Vasemmanpuoleinen kanootti on ihan vierelläni, voisin koskettaa. Hyvin intiimi tunnelma ja kokonainen tarina tyrkyllä siinä, viehkosti. Kanoottien asennoissa on toisaalta salaperäistä imua veteen päin ja toisaalta pysähtynyttä, ahdistavaa jumissa olemisen tunnelmaa. Rantahiekassa ollaan. Kiinni ja lujasti.
  ”Rantauduttu on , mutta mistä ollaan tultu ja miksi? Arvatkaapas missä ollaan nyt? Ja mitä tapahtuu seuraavaksi?”
  Silmät hakevat kuvasta vihjeitä…mitä kapistuksia kanooteissa on, mikä on tuo rakennelma taustalla, näkyykö hiekassa jalanjälkiä…vesi on jo rauhoittunut…ovat menneet jo aikoja sitten…

  Toisessa kanoottikuvassa:
  Rantaan on tultu vähän ”takki auki levällään”. Kaikki on vähän harallaan ja horollaan. Tultu on ja menty. Ja vaikka vasemman puoleinen kanootti ”katsookin minua suoraan silmiin”, niin minun katseeni harhailee järven selällä. Yhdellä silmäyksellä olen nähnyt mitä kanooteissa on. Jatkanpa matkaani…

  Tapsa, saatko nuo kanoottikuvat vierekkäin samaan kirjoitukseen?

  Hyvää kesää teille!

 3. Ilkka Kokkonen

  Hieno poeettinen puntarointi Raijalta! Ja samoilla linjoilla siis ollaan silläkin suunnalla. Mutta missäs viipyilevät Raijan omat, oivaltavat kuvailmaisut sivuiltamme? Taisi olla se pilkkikampikalastaja viimeisin visuaalinen viesti sinulta! Enemmän postauksia sinulta kaivattaisiin!!!!!

 4. Tapsa

  Aivanpahan oikein. Tuo ensimmäisenä oleva kuva on otettu myöhemmin eli olen hakenut sommittelua paremmaksi. Tuo ”takki auki” on hyvä kommentti, valloittajat ovat tulleet ja jättäneet romunsa levälleen…. Kiitoksia kommenteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *