3 vastausta artikkeliin ”Lapissa kesän kynnyksellä

  1. Ilkka Kokkonen

    Pitkästä aikaa kuvaterveisiä Hannalta, kiitos! Seuran agentteja kun on näin laajalti, niin saa mukavia katsauksia luontoon eri puolilla Suomea.
    Ykkönen ja kolmonen tuossa sarjassa miellyttävät silmääni erityisesti. Vesi on hienon näköistä Lapin lammessa ja tupakuvassa on miellyttävä valo ja tunnelma! Annahan, Hanna, kameran lauleskella ja jaa tuloksia näkyvillemme useamminkin!

  2. ulla

    Ihanaa Hanna! Kesä alkaa näemmä saapua pohjoiseenkin, siitä kaunis kuva tuo ensimmäinen ja kivasti vaeltajamieltä tuossa kakkosessa, josta mieleen tuli heti omat hikisenä-ylös-sentään-päästiin -tunnelmat kun uljas näky nousi eteen ja rinkan sai hetkeksi laskea maahan. Tässä alkaa vaellusmieli jo herätä, varsinkin näiden kahden viimeisen kuvan ansiosta.
    Kiitos terveisistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *