4 vastausta artikkeliin ”Kuu .. ja eläimet

 1. Ilkka Kokkonen

  Kamoon, kamoon nyt, kaikki! Eläimiähän paikat jo pursuu, jos ne tutummat ovat jo liian kuvattuja! Tällä aiheella olisi siis tarkoitus tehdä uusi osanottoennätys! Olen niin kehunut seuraamme joka suunnassa, joten näytetäänpä nytkin yhdessä ylen suuri aktiivisuutemme! Tsemppiä, siikalaiset!

 2. ulla

  Hei!

  Ihan oikeasti näissä kisoissa on mielestäni tärkeintä se, että ne tehdään ja toteutetaan ja mielellään alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Siis jos kilpailuaika pättyy kuun viimeisenä päivänä, se myös päättyy silloin. Siihen ovat silloin osallistuneet ne, josta ovat aiheeseen ottaantuneet ja sen toteuttaa ehtineet.
  Äänestyksen ja tulosten julkaisemisen kanssa sama meno ja periaate olisi myös hyvää ja ryhdikästä.

  Elämä on aaltoilua, niin myös osallistuminen erilaisiin asioihin, kuvakisaankin. Aina ei jaksa, ehdi, ole tilaisuutta, toisinaan on muutakin tekemistä kuin kuvata, aina ei sytytä … ylipäätään on muutakin elämää ja harrastuksiakin kuin kameraelämä. On perhettä, työtä .. . nurmikkokin pitää leikata just silloin kun olisi ollut aikaa miettiä se kisa-aiheen toteutus … mitä niitä nyt kaikkia hommia kullakin onkaan. Ainakin minulla se näin menee. Tosinaan ei siedä ajatellakaan kameraa, seuraavana päivänä sille jo melkein jutteleekin.
  Siksi toimikaamme sovituissa ajoissa. On vähän hassua, että puolikuussa vielä huhuilaan edellisen kuun kisaan kuvia.

  Tämmöisissä seuroissa ja yhdistyksissä toimiminen on vain osa meidän kunkin arkea. Aina ei osallistujaennätys voi olla tavoite saatikka itsetatrkoitus. Jos on kaksi hyvää kuvaa tullut kisaan, niin se on minusta silloinkin kisa ja se on pidettävä. Jos vain yksi, julisstettakoon hänet voittajaksi suurin seremonioin.
  Viitsivätkö nuo kolme osallistua seuraavaan kisaan, kun ei ole takuuta siitä, että sekään kisa toteutetaan?
  Äänestän mielelläni noiden kolmen kesken.

  Ulla

 3. Ilkka Kokkonen

  Niinpä niin, ihan asiallisia, topakoita ja perusteltuja kommentteja kisa-asiaamme. Alunperin Antti lähti pehmeälle linjalle aikataulullisesti, että pienestä harrastajajoukosta tulisi mahdollisimman näyttävät osallistumiset esille. Siinäkin on pointtinsa!
  Pitkän päälle tällainen ”anteeksiantaminen” aiheuttaa sitten jo enemmän ongelmia kuin hyötyjä. Etenkin kisan vetäjälle tällainen systeemi käynee lopulta huomattavasti raskaammaksi verrattuna selvien aikataulujen pitämiseen.
  Minä ehdotin Antille, että sen huhtikuun kuujutun voisi vähäisen osanoton vuoksi jättää väliin ja näin sitten päästäisiin myös aikatauluun takaisin, mutta kyllä Ulla tähän liittyvässä kritiikissään on täysin oikeassa. Ne kolme ovat voineet vaikka kuinka paljon panostaa tuohon kuuaiheeseen! Tällöin on todellakin oikeus ja kohtuus, että osanottoa kunnioitetaan ja kisa pidetään normaalisti!
  Näin ollen ehdotankin, että laittaisit, Antti, nyt molemmat äänestykset esille. Kuutulokset ja eläintulokset saadaan sitten samalla selville.
  Ja tosiaan, jatkossa pidetään sitten kisaamme entistä suuremmassa arvossa, ja siihen kuuluu, että noudatetaan kisa-aikataulua! Tämän jälkeen Antin ei siis tarvitse hyväntahtoisesti ottaa huomioon myöhästyjiä, vaan hän voi joutaessaan laittaa äänestyksen esille vaikka heti kuun viimeisen päivän jälkeen. Näin tähän hommaan saadaan ryhti ja parempi mielenkiintokin!
  Puheenjohtajana tosin pidätän itselläni jatkossakin oikeuden KOKO JOUKON kannustamiseen osallistumisessa, kehenkään kun tämä julkinen ”potkiminen” ei milloinkaan henkilökohtaisesti kohdistu. Totta kai jokainen aina saa vapaasti tehdä omat valintansa ja toimia seurassa juuri omien elämäntilanteidensa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *