3 vastausta artikkeliin ”Italian auringonlaskuja

  1. Ilkka Kokkonen

    Ensimmäisessä merimaisemakuvassa on komeat, täyteläiset sävyt, tykkään! Mikko on tyrkännyt horisontin monesti ennenkin keskelle, mutta toimivasti, ja niin tässäkin. Osoittaa sommittelun hallintaa ja varmuutta!
    Toisessa on myös sävykkyyttä ja kompositiot kohdallaan, mutta minun silmääni hieman häiritsevät nuo lintujen teokset, jotenkin vievät liikaa huomiota. Mutta minkäs teet, oli niitä varmaan muillakin kivillä siellä. Todennäköisesti tykkäisin myös enemmän, jos horisonttiviiva näkyisi katkeamatta laidasta laitaan, eli että kuva olisi otettu hieman ylempää.

  2. MjP Artikkelin kirjoittaja

    Noilla kivillä ei mielestäni ollut erityisesti linnun jätöksia vaan niiden pinnassa oli sellaista levää joka oli kulunut osasta kohdasta pois. Joten eivät ihan tasaisia olleet kivet, mutta pirun liukkaita kun tuolla kivikasan välissä hortoili:).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *