Huh huh

Lintujen pesintä on tänä keväänä onnistunut yli odotusten ja on paikka paikoin poikkeuksellisen runsasta. Lintuvanhemmat ruokkivat nyt mitä kuumeisimmin kiivaasti ruokaa kerjääviä poikasiaan. Luonnossa liikkujien, lintuharrastajien ja valokuvaajien onkin syytä jättää pesäalueet ja syöttötuolien ympäristöt rauhaan vielä hetkeksi ja tyytyä ihastelemaan tätä mielenkiintoista luonnon tapahtumaa turvallisesti optiikan takaa ja vielä sittenkin roiman välimatkan päästä. Lennosto, kotimaiset lentoyhtiöt ja Ilmatieteen laitos ovat varautuneet siihen, että poikaset jättävät pesät aivan lähiviikkoina.

ilmast-on-muutos1

.
.
.
…no okei, okei…kuvaa ON manipuloitu (levelssejä on liipattu, saturaatiota ja sharppenia sorkittu)

Aprilliä, aprilliä!

Yksi vastaus artikkeliin ”Huh huh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *