18 vastausta artikkeliin ”Helmikuun ystävät

 1. Ilkka Kokkonen

  No niin, tulihan niitä osallistumisia kuitenkin ihan mukavasti! Kunpa jatkossa kaikki saisivat kisakuvansa vieläpä ajoissa Antille, niin ei laahaisi systeemi näin paljon. Mutta noista on jo mukava äänestellä! Hyvä!

 2. Ilkka Kokkonen

  Nyt kun lukuisia uusia jäseniä on tullut ilahduttavasti mukaan, niin lienee paikallaan muistuttaa, kuukausikilpailusäännöistämme. Oikeastaanhan kisassa on vain pari sääntöä. Kuvaus tapahtuu annetun aiheen mukaan, ja kuva pitää ottaa kyseisen kilpailukuukauden aikana. Eli kisan tarkoituksena on myös näin aktivoida jäsenistöä kuvaamaan monipuolisemmin, ja vuoden kaikkina aikoina.
  Tätä jälkimmäistä sääntöä ei ilmeisesti muutama osanottaja nyt ole tiennyt, eikä siinä mitään, jatkossa kuitenkin otettaneen huomioon tämä ”tuoreuspykälä”!

 3. Pirinen Seija

  Jaa, että saman kuukauden aikana? Eipä ole kukaan tullut maininneeksi aikaisemmin. Minulla ainakin on vanha kuva kisassa. No jatkossa kuvataan uusia eikä kaivella arkistoja…

 4. Ilkka Kokkonen

  OVATHAN KAIKKI MUISTANEET ÄÄNESTELLÄ? VIELÄ HUOMINEN AIKAA VAIKUTTAA!
  JA TIETYSTIKIN KAIKKIEN ARKIASKARE-KISAKUVAT ALKAVAT OLLA VALMIINA, TAI AINAKIN IDEA-ASTEELLA JO!!!!!!
  TIISTAINAHAN NE PITÄISI ANTILLE LÄHETELLÄ, TOIVOTTAVASTI TÄLLÄ KERTAA EI TARVITSISI ”SOKERIPALALLA JA VIRKKUUKOUKULLA” OSALLISTUMISIA HOUKUTELLA!!!!!!!!!KIITOS!!!!!!!!!!!

 5. Ilkka Kokkonen

  Onhan ”Arjen askareita” tullut iso valikoima, onhan?
  Pinnistäkää nyt vielä, viimehetken vilmat ja villet, ja laittakaa kisakuvanne Antille, perinteisesti ainakin hiukan on voinut myöhästyä (itsekin simahdin eilen illalla sohvalle, ja kuvan lähetys jäi tähän aamuun-tällä kertaa kuva oli kyllä otettu jo pari viikoa sitten)!!!!!
  HOPI, HOPI…

 6. ulla

  Kiitos muistutuksesta Ilkka!
  Oli unohtua, vaikka jo pari viikkoa sitten kuvasin. Jäi lähetämättä.
  Mutta Antti, tuo sinun studiofoxy-osoitteesi ei minulla toimi. Laitan entiseen.

 7. Ilkka Kokkonen

  Jos entinen, antelias ja supervenyvän joustava systeemi on voimassa yhä, niin eiköhän tuo nyt vielä onnistune. Mutta viime kädessä tämä on tietysti kiinni Antista, joka homman pyörittelee. Että Antti sanokoon viimeisen painavan sanansa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *