2 vastausta artikkeliin ”Ssseyhtämän kirjuutusta eikä yhtään kuvvoo

  1. Ilkka Kokkonen

    Viime ajat blogissa ovat olleet kovin asiapitoisia, kuvat ovat tosiaan puuttuneet. Hyvä, Raija, hyvä herättely! Ja vielä esimerkkiä näyttäen, oikeata peliä!
    Mutta, mutta, muistuttelen kaikille taas kerran, että pyrkikää ihmeessä mukaan kuvankatseluiltoihimme. Viime sunnuntaina mukana oli yhteensä ihan mukavasti kahdeksan, mutta enemmänkin olisi mahtunut (ennätys tähän mennessä 11). Oli mukava sessio, puolella oli kuvia näytettäväksi, puolet oli katselulinjalla(mikä ei ole rangaistavaa sekään).
    Voisiko Tero päivitellä seuraavan ajan näkyville ajankohtaisuuksiin, eli siis su 8.3. klo 17

  2. Tapsa

    Niinpä, kuvia pitäisi olla paljon näytillä, sehän se on tämän meidän harrasteemme gluu. Laittakaa hyvät ihmiset kuvia näytille, aristelematta. Pyörii merkittävä näytönpaikka ihan pörinäpiirinä.Jos palaute pelottaa niin kannattaa muistaa että koirat ne haukkuu mutta karavaani kulkee. Yksilöllinen näkemys on tärkeämpi kuin se että kaikki on presis kohdallaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *