6 vastausta artikkeliin ”Raveja

 1. Ilkka Kokkonen

  Mitenkäs tuo tarina vuosi sitten menikään? Kirjoittelisiko joku historian hyvin tietävä tästä jutun, olisi meidän myöhemmin liittyneiden mukava tietää näistä käänteistä.
  Viime vuoden kunnan avustushakemuksessa oli jäsenmäärä merkitty 12:ksi, joten olipa mukava nyt samalle paikalle laittaa luku 30. Toivottavasti jäsenmaksuja myös löytyy pian tuolle jäsenmäärälle vastaava lukema!
  Se, joka tietää, voisi laittaa ravien tapahtuma-ajan esille. Tuollahan olisi mukava tavata, ja sitten 8.3. kuvankatselussa jakaa lisää yhteistä kokemusta!

 2. Antti

  Niin hommahan meni niin, että siellä torotettiin yhdessä Sepon ja Raijan kanssa Canoneiden kanssa viime vuoden kisoja katselemassa. Punainen rinkula veti puoleen ja alettiin jutustelemaan ja sain kuulla, että Seppo ja Raija olivat liittyneet seuraan vastikään ja aika hiljaista se touhu ilmeisesti oli. Itse olin miettinyt liittymistä pitkään, mutta en vaan ollut saanut aikaan sitä. Raijalla oli tehtävänä päivittää nettisivuja ja ajattelin, että jospa tuon tekisin sitten itse ja taisin jopa saman vkl aikana tehdä SiiKan uuden sivuston pohjat kuntoon ja blogit kuntoon. Siitä se sitten lähti .. raveissa SiiKa rakkaus loimahti ja nousukausi alkoi!

  Kirkkoravit taitaa alkaa Siilinlahdella 12 maissa, joten siellä nähdään!

 3. ilkkak

  Kiitoksia, Antti, lähihistoriakertauksesta. Eipä se aina tarvitse kuin pienen tuurintyngän alkuun, että asiat alkavat sujua ja muuttuvat ihan eri mallille. Niin tässäkin tapauksessa!
  Pitäisiköhän nämä ravit ottaa näin ollen SiiKa:n perinnekuvaustapahtumaksi?

 4. ulla

  Joo, havaattin tuon päivämäärän pari päivä ennen kuin lährin tänne Pohojammaalle. Arvakkaa harmittiko? Tää ny sitte suksitellahan ja kuvatahan latoja, kasvihuanehia ja nevoja. Ei sekää hassumpaa. Hevoosia ei näy kuin autojen voimis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *