4 vastausta artikkeliin ”Mustavalkoisia laulajia

 1. HeikkiP

  Hyvä hyvä, hieno studio keikka näyttää olleen. En osaa sanoa mikä, mutta jokin noissa kuvissa mättää (sory). Onko se tuo sama asento, hieman ylhäältä otettu kuva. Ehkä myös liian jyrkät varjot. Oliko nämä otettu yhdellä salamalla? Ehkä sopivalla heijastimella olisi voinut pehmentää. Seurallahan on vallan hyvä salamamittari. Sitä pitää käyttää valojen tasapainotukseen. Ei, en minäkään osaa. Olin vaan viikko sitten Oulussa studiossa kuvaamassa ja siellä oli kaveri joka osasi – tai ainakin se näytti niin ammattimaiselta toiminnalta sen miitarin kanssa.
  Minun tuloksia näkyy esim. http://www.nodacom.fi/photo.htm sivulta aukeavasta kahdelta linkistä.
  -hp

 2. seppo

  No kaikkea sitä esille pannaankin…. luin tuota Mikon tekstiä ja noita linkkejä..
  Paljon on asiaa, mitä en ole koskaan kuullutkaan…
  Nyt varmaan pitäis osata sanoa jotain puollustautuakseni…
  Lähtökohta oli potrettikuvat ( vrt vaalimainoskuvaus )
  Näissä en edes mitään liehuvia hiuksia hakenutkaan… ( odota Heikki.. jos elonpäiviä vielä riittää… näet niitä )
  Minä en missään nimessä pidä pahana tuota yläkulma-asetelmaa… se antaa
  minusta kivan fiiliksen,,ja dynaamisuuden kuviin… sitä vois kokeilla rohkeamminkin… se pelkkä silmäntaso.. neutraali… taitaa olla jo vähän taakse jäänyttä elämää.. näin olen ainakin työssäni huomannut…… kamera narun päähän ja sitten ympyrää… se tuntuu uppoavan .
  Mustavalkoista en ole koskaan tehnyt,, mitään siitä en tiedä… mutta jotenkin tunnen sielun sympatiaa Tapsan tummiin sävyihin… jotenkin se on nyt vain on minua… jyrkkää ja mustaa… Minusta musta kuva on paras..se on helpoin tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *