Kuvauskeikka Semppiksellä.

Semppiksellä 2.2.2009

Olipa antoisa ilta, oli niin mahtavat mallit ettei paremmasta väliä. Kiitos tytöt!!!  Kiitos myös Antille, Ilkalle ja Sepolle, oli kiva sessio. Myös Haimakaisen Petelle kiitos kun hankit salamat. Ja Ullalle kun homman järjestit (vaikka alkuun vähän kiukuttelinkin työmäärää). Kuvia tulee varmaankin näytille jahka ehditään niitä työstää. Laitoin malleille SiiKa:n blogin osoitteen sähköpostilla että saavat katsoa miltä he oikeasti näyttävät.

Tapsa

2 vastausta artikkeliin ”Kuvauskeikka Semppiksellä.

  1. Tapsa

    Tuo valojen käyttö on vielä kovasti opettelussa. Onneksi oli tuo Antti paikalla ja näytti mallia miten homma hoidetaan. Siellä ne kamat on pimiöllä jokaisen halukkaan harjoitella.
    Tapsa

  2. Ulla

    Näyttääpä hyvältä jäljeltä ja hauskaakin teillä näyttää olleen, mikä asiassa tärkeintä onkin. Vähän alkaa kuvia katsellessa alkoi jo harmittaa, että oli kokoustus illalla estämässä läsnäolon. Paljon olisi varmaan taas oppia siunaantunut. Vaan hauskaa oli kokouksessakin.

    Ulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *