Ravia Rawilla

_mg_6430_mg_6497_mg_6498_mg_6503_mg_6530_mg_6552_mg_6562

Ulkoilutin 5D MK II:sta ja tässä hieman ravia rawilla. Linssi 85mm f1.2L, ISO 800, suljin 1/500, aukko 1.2 – 1.6. Lightroomissa valkotasapainosäätö kaikkiin kuviin kerralla (kuvaan usein myös itse 5500K ja pistän sitten kerralla kaikkiin kuviin valkotasapainon kohdilleen), hieman valotuksen korjausta ylöspäin, ei kohinanpoistoja, ei paljoa tarvinnut kun ISO 800 kohisee nyt aika vähän .. niin ja toki rajattu on kuvia, 21MP kuvasta saa jo aika paljon rajaillakin että vielä riittää kuvassa kokoa.

Hauskaa oli, vaikkakin vähän näpit jääty ku tuuli oli aika kylmä.

Sellaista sain minä aikaan

2 vastausta artikkeliin ”Ravia Rawilla

  1. Ilkka Kokkonen

    Minä jo hiukka ihmettelin puhelun jälkeen, että mitenkäs kasisatasella viidessadasosaan pääsit, mutta kas, kun sitten viimekäyntimme on valkaissut tienoita ja tietysti raviradankin! Nythän siellä valoa piisaa, kun on kunnon vehkeet. Kuten mainitsit, on tosi vähän tuota hengityshöyryä tehosteeksi. Ihan tuntuu, että niissä minun kuvissani sitä olisi näkynyt enemmänkin, mistä johtuneekaan…kummastella täytyy…olisiko puhkuminen silloin näkynyt paremmin tummaa syksyistä taustaa vasten…
    Noista lämmittelyjuoksukuvista uupuu mielestäni kunnon ravitunnelmaa, sen huomasin kaikista omistakin kuvistani. Ainakin itselläni lopullisiksi rankingkärkikuviksi seuloutuivat aidot kilpailutilannekuvat, vaikka noita lämmittelykuvia varmaan enemmistö olikin.
    Vaikka valon määrän kannalta luminen rata parempi onkin, niin taitaa syksyisen hiekkasellaisen tunnelma olla dramaattisempi. Paremmalla pakkasella pitäisi kyllä käydä vielä kokeilemassa, että saisi nuo kunnon tehostehöyryt peliin mukaan!

  2. anttik

    Juu, eihän noihin ihan fiilistä saanut kyllä kauheasti. Valoa oli kyllä kun sitä lumipintaa oli aika kivasti josta valoa sit heijasti lisää. Pakkasta ei ollut riittävästi, jotta höyryjä olisi ollut kauheasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *