7 vastausta artikkeliin ”Auringonnousu Kuoringalla.

  1. Tapsa

    Kuorinka on lähellä Joensuuta, Kuopion tien varrella oleva levähdyspaikka. Kun ei ollut tarpeeksi pitkää putkea niin ei sopinut varjo kokonaan objektiivin sisälle:) Toisaalta, joku valokuvauksen opettaja sanoi että kuvaan rakentaa katsetta johdattelevia elementtejä jotka tukevat mielikuvaa tilasta kuvan ulkopuolella. No, sitä on kaikenlaisia sanojia, minulle riittää kun kuva herättää mielessä jotakin, mieluusti tarinan jota voi mielessään jatkaa. Kiitoksia kommenteista.

    Tapsa

  2. ulla

    Näinhän se menee minunkin saamassani opissa, että katsoja kyllä tietää, mitä siellä kuvan ulkopuolella on, joskus jopa haluaa viedä kuvan tarinaa itse eteenpäin kuvan ulkopuolella tai ajallisesti, tai hänelle tietoisesti annetaan mahdollisuus ajatella, tietää, tarinoida. Eli aina ei kaiken tarvitse näkyä loppuun saakka, varjonkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *