Pikkujoulut ja syömiset

Kukaan ei ole tainnut vielä ilmoitella syömistuomisiaan. Ilmoittakaa keskiviikkoiltaan 10.12. mennessä niin ehtii vielä vekslata ja vaihtaa, jos tulee samoja. Ja jos joku ei millään keksi, niin vastaus on keksi. Taikka voihan tuoda myös piirakkaa tahi torttuja taikka sipsejä. Antti osaa varmaan sanoa, millainen varustus ruokajuttujen suhteen paikalla on. Siis onko jääkaappia, uunia, hällää jne.? Osoite kertauksen vuoksi: paso.hanna(at)gmail.com.

Hanna

12 vastausta artikkeliin ”Pikkujoulut ja syömiset

  1. Ilkka Kokkonen

    Minä voisin monipuolistaa menuuta valmistamalla alkukeiton. Luvassa olisi mainoksen mukaan mainiota sienikeittoa. Sisältäen hiukan lampaankääpää, hiukan enemmän suppilovahveroa ja pääosin mustaa torvisientä. Eli arvokkaat on ainekset, onneksi ei ole kuitenkaan tarvinnut torilta ostaa. Otan itse ison kattilan mukaan, jos sellaista ei satu paikalla olemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *