25 vastausta artikkeliin ”Näyttelykuvat

 1. Ulla ja Raija

  Näyttelyn suunnitelu etenee, idea on syntynyt ja olemme sen koukussa.

  Näin edetään: Ilmoittakaa tuosta pimiöllä olevasta kuvajoukosta kukin kolme itselle mieluisinta omaa kuvaanne, jotka toivotte tulevan mukaan SiiKan näyttelyyn. Niistä kootaan näyttelyn ydin. Voi olla, että muitakin kuvianne mukaan laitetaan – ripustuksesta riippuen ja nimenomaan roikkuen. Ilmoittakaa nuo tärkeimmät kuvanne Ullalle sununtaihin 16.11. mennessä. Vaikkapa vastaamalla tähän.

  Uudet jäsenet: Teettäkää 3-4 kuvaa näyttelyä varten ja toimittakaa ne Ullalle jättämällä kuvat kirjastoon SiiKan näyttely / Ulla Kentta-Kohtala -nimellä kirjekuoressa tai muussa laatikossa perjantaihin 21.11. mennessä. Ilkka, huolehdi, että tämä osio hoituu.

  Varatkaa pystytyspäiväksi la 29.11.

  Tämmöistä!
  terv. Ulla ja Raija, Raija ja Ulla

  PS. Näyttelyämme on pyydetty kiertoon, tällä hetkellä tammi-helmikuussa Akuliina ja vielä sitten Rusuharjun vahnhainkoti.

 2. Ilkka Kokkonen

  Tuohon Peten kysymykseen, mitä sanovat Ulla ja Raija: Olisiko niin, että niitä piirikilpailupahveja voitaisiin käyttää uusien kuviin. Eikös ole niin, että se liimaus oli irroitettavissa tuskatta, vai muistanko väärin?

 3. UllaRaija

  MUISTATHAN!

  Nimeähän viimeistään tänään ne kolme mieluisinta kuvaasi SiiKan näyttelyyn. Valinta tehdään siis niistä kuvistasi, joilla osallistuit piirikisaan poislukien piirikisanäyttelyyn valitut. Vastaa tällä palstalla.

  Yksikään teistä ei ole vielä kuviaan jyryttänyt! Täh?

  UllaRaija

 4. Antti

  Minulta molemmat mustavalkeat Pihlan kuvat, toinen missä kädet pelkästään ja sitten toinen missä pihlan naama ja minun pikkurilli. Sitten hääkuvista vaikka valoa ikkunassa kuva.

 5. Ulla

  Jep!

  Vanhoista otetaan kaikkiin pahvit. Kävimme Raijan ja Ullan kanssa päivällä tsekkaamassa tilanteen ja hyvin irtoavat kuvat komeista pahveista, joten njetos problematikos!

  UllaRaija

 6. ulla

  NÄYTTELYMME PYSTYTYSTALKOOT, eli RaijaUllan pystytyssuunnitelman toteutus
  lauantaina 29.11. klo 9 alkaen pääkirjaston Artsissa.

  Koska kirjaston ovet aukenevat vasta klo 10, pääsee sisään koputtamalla Artsin ikkunaa, silloin kysyjälle uksi aukeaa.

  Terv. RaijaUlla ja UllaRaija

  PS. Ken tulee paikalle, hän ilmoittautukoot tässä.

 7. ulla

  Menemme Raijan kanssa tiistaina klo 14 liimailemaan kuvia ja niiden taakse lenksuja. Tule, jos ehdit. Ellet, otamme sieltä ylimääräisiä pahveja kuviasi varten lauantaiksi, laitetaan ne kiinni silloin. Pystyjä vai aakoja vai sekä ja että?

  Ulla

 8. Tero

  Minäkin teetin muutaman kuvan, 3-4 kpl kuten sähköpostissa oli puhettakin. Voi laittaa esille jos on tilaa. Ongelmana on kyllä sekin miten toimitan kuvat, ei ole Siilissä käyntiä. Voisin antaa kuvat Antille, olisivat ainakin askeleen lähempänä oikeaa osoitetta? Kuvissa ei ole pahveja.

 9. Tero

  Jahas, heti huomasinkin alkuperäisestä viestistä ohjeet, että kirjastolle viime perjantaihin mennessä. Vieläkö ehtii? Ei haittaa vaikka ei ehtisi, olen luvattoman huonosti seurannut tätä hyvin hoidettua tiedotusta..

 10. Ulla

  Ei hätää, olemme varautuneet sinultakin tuleviin kuviin. Anna Antille kehoituksella viedä ne nimelläni hetimiten pääkirjastoon, niin laitamme niille pahvit,. Kirjoita valmiiksi tiedot kuvien nimistä tähän, niin pääsemme etenemään teoslistassa.

  ullaRaija

 11. Tero

  Ok, kiitos.

  Kuvia on siis neljä, joista voitte ripustaa haluamanne määrään tilanteen mukaan.

  Suomenhevosten vetokisat Juankoskella 2008 (kuva jossa mies ja hevonen) (vaaka)
  Vastakohdat (kuva jossa käsi ja putki) (vaaka)
  Lepo (mv-kuva jossa koira) (vaaka)
  Kaapo-poni Tuomaalan tilalla (pysty)

  Tero

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *