MUOTOKUVATYÖPAJA SEMPPIKSELLÄ.

Olen saanut Semppiksen varattua 1.11 – 2.11.08 klo 10-16 väliseksi ajaksi muotokuvaustyöpajaa varten. Sivustoamme katsellessa näyttää siltä ettei työpaja ole saamassa kovin suurta suosiota. Ilkka ja Hanna olisivat tulossa jos kurssi olisi seuraavana viikonloppuna eli 8.11 –  9.11.08.  Olen alustavasti tiedustellut olisiko mahdollista saada Semppis käyttöön tuolloin ”isänpäivä”-viikonloppuna ja siitä varmaan kuuluu piakkoin. Ilmoitan jos tuo ajanmuutos onnistuu.

Tapio

Yksi vastaus artikkeliin ”MUOTOKUVATYÖPAJA SEMPPIKSELLÄ.

  1. Hanna

    Juu, ilman muuta olisin mukana jos siirto vain onnistuu. Palaten kysymyksiisi ajattelisin niin, että ensin mukaan halukkaat Siikalaiset (joita ei tosin sitten arveluistani huolimatta niin kovin montaa näytä olevan) ja sitten päälle ”ulkopuolisia” niin paljon kuin mahtuu. Mulla ei muotokuvauksesta ole yhtään kokemusta, mutta itse asiassa itse uskoisin ettei siitä ole haittaa. Olisin halukas kokeilemaan kaikenlaisia uudenkinlaisia näkökulmia muotokuvaukseen. Jos vaikka saisi alkuun jonkinlaisen ytimekkään lyhyen tietopaketin muotokuvauksen perusasioista ja sitten vain kokeilemaan. Ehkä olisi hyvä, jos alkuun olisi myös mahdollisuus tutustella toisiimme ja ensisijaisesti kuvattaviin niin että syntyisi jonkinlainen sellainen yhteys että olisi mahdollisuus pyrkiä vaikkapa ilmentämään niitä mielenmaisemia. En tiedä onko liian suuret tavoitteet tässä vaiheessa, mutta pyrkimyksiähän pitää olla vaikka tulos sitten olisikin jotain aivan toista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *