8 vastausta artikkeliin ”Syysmetsässä

 1. seppoh

  Kivoja kuvia.. etenkinn tuo keskimäinen ja siinä tuo toinen vasemmalta oleva koira.. ilme ja asento ..niin poseerava… Hieno fiilis tuossa.. samoin viimeisessä Pinjan ( olihan hän Pinja ) .. hellyttävä kuva..
  seppo

 2. Ilkka Kokkonen

  Kyllä täytyy taas kerran todeta, että ovat nuo terrierit persoonallisen näköisiä otuksia! 70-200 olisi pitänyt vain olla mukana! Niin hyvin samassa linjassa kohteet ovat, että herkullisempi taustasta irroitus olisi ollut tuohon asetelmaan paikallaan.

 3. AnttiK

  juu, 50mm oli mukana ainoastaan. mutta kyllä silläkin homma irtoaa kivasti. Ei tuo ihan helpointa ole tuo kolmen koiran ja 1v tytön kuvaaminen. mutta varsin hyviä kuvia tulee kun sitten vaan osuu kohdalleen.

 4. Ilkka Kokkonen

  Ai se oli viiskymppi. Aukko lienee ollut kakkosen paikkeilla, vai?? Joo, ei varmasti ollut kovin kauaa tarjolla tuokaan hetki ihmetellä eri asetuksia.

 5. Ilkka Kokkonen

  Paljolti tietysti mielipidekysymyksiä, mutta minun mielestäni taustan hallinta menee selvästi edelle absoluuttisimman piirron löytämisestä. Tuollaiset auringon läikittämät puunrungot iskevät silmään, häiriten kuvakokonaisuutta aivan eri tavalla kuin aukon/puolentoista ero piirtotarkkuudessa häiritsisi.

 6. Antti K

  Moi!

  Ymmärrän mitä tarkoitat Ilkka. Sinällään selvä, että ei paljoa tuossa ehtinyt ihmettelemään, että ompas valoa liikaa taustassa jne. Kova valo tuli puiden lomassa ja laikukkaita runkoja oli joka puolella. Ja tietäen ton 50mm linssin niin mieluummin terävä kuva h oikeasta kohdasta kuin epäterävä kautta matkan. alle 2.0 aukon se linssi pehmenee merkittävästi, eli siksi tuo 2.8 aukko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *