6 vastausta artikkeliin ”piirikilpailukuvien viimeistely

 1. Ilkka Kokkonen

  Niin, digikuvat kai pitäisi olla CD:lle laitettuna samaan läjään lähetettäväksi printtien kanssa? Kuinkas tosiaan pitäisi saada homma etenemään? Kymmenien printtien liimaaminen pohjiin lienee hyvinkin joukkovoimaa vaativa toimitus. Tämä tosin on vain arvelua, kun en ennen ole moista tehnyt. Joku kokenut konkari ainakin pitäisi olla mukana. Pitäisikö sunnuntaina yhteistyöllä tempaista??????????Liekö pohjat ja tarraliimat hankittu jo?????

 2. Antti

  Paprukuvat ei tullu perjantaina, toivottavasti tulee maanantaina. CDt tietty pitäisi jokaisen toimittaa yhteen ja samaan paikkaan, mutta miten tämä järkätään? Jos kuvat tulee maanantaina niin silloin tietty niitä voisi liimailla kuntoon, mutta kun ei ole varmuutta milloin kuvat saapuu.

 3. Ilkka Kokkonen

  Ohopsista, taitaa tulla kiire! Loogisinta lienee, että samalla, kun keräännytään laittamaan paprukuvat kuosiinsa, samalla toimitettaisiin tavalla jos toisellakin CD:t yhteen läjään. Pitääkö asiassa puheenjohtajan jyrähtää, vai miten järjestys syntynee??????

 4. HeikkiP

  Joo, puheenjohtajakin on taas palannut ruotuun.
  Jos kuvat tulevat maanantaina niin minulle liimaus sopisi hyvin vaikka maanantai-ilta klo 18 alkaen pimiöllä. Samalla kerätään jokaisen CD:t samaan läjään. Sitten vielä yhteenveto KAIKISTA kuvista.
  Antti ilmoittelee kuvien saapumisesta.
  -hp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *