10 vastausta artikkeliin ”Pakopiste + portaat

 1. Tapijo

  ”Jääkauden muovaama monipuolinen luolasto sijaitsee Joutsantien varressa noin 17 kilometriä Kangasniemen keskustasta. Ison vihan aikana läheisen kylän asukkaat asuivat luolissa suojassa vihollisilta. Opasteet ovat Joutsantiellä. ” Eli paikka on Kangasniemellä, ihan tien varressa.

  Tässä linkki:
  http://www.puula-kyyvesi.fi/nuke/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=44&bid=18&btitle=&bid=1&btitle=Yleiset%20sivut&meid=27

  Kuvasta saa kiittää Heidiä….multilahjakkuutta….ja taas harmittaa kun ei itse ole sellainen…:)

  T

 2. Hanna

  Tuo sommittelujuttu on kyllä vaikea. Ehkä senkin perusteita voisi joku osaavampi joskus kertoa. Ainakin niille, joille ei ole luonnostaan annettu valmista sommittelusilmää…:) Tähän tarkoitukseen voisi sopia sellainen yhteinen kuvienanalysointi-ilta.

 3. Ilkka Kokkonen

  Tuotahan ehdottelin silloin piirikilpailukuvien liimailun jälkeen, ja puheenjohtaja kertoi, että ennen oli ollut perinne kokoontua kuukauden toisena sunnuntaina. Se meni tältä kuulta toissapäivänä, mutta entäs jos otettaisiin kuukauden kolmas sunnuntai uudeksi perinteeksi. Eli ensi sunnuntainako mahdollisesti aloitettaisiin? Tarvittaisiin siis tykki, läppäri ja kangas kuvankatseluhommaa varten. Heikki mainitsi, että tykki saataisiin jostain lainaksi…onkohan siellä kunnon kangasta? Sitten tarvittaisiinkin enää osanottajia…vai tuleekohan tämä liian noipeasti. Pitäisikö ottaa kuukauden viimeinen sunnuntai sitten? Mahdollisimman monen pitäisi varmaan ottaa kantaa asiaan!

 4. HeikkiP

  Ajatus hyvä, mutta ensi sunnuntaina olen menossa muualla. Tykkiä minulla ei ole, Antilla ehkä olisi tai sitten se nuorisotoimen surkea tykki Riitalta (Tapsa tietää). Mutta joka tapauksessa kuvia katselemalla ja analysoimalla oppii paljon. Kannatan kovasti katseluiltoja. Yritetään sopia joku päivä, joka sopisi mahdollisimman monelle.
  -hp

 5. Ilkka Kokkonen

  Ketkä kannattavat Hannan ehdotusta, että lokakuusta lähtien vanha traditio voimaan, eli kuvailta kuukauden toisena sunnuntaina 12.10. lähtien. Entäs kellonaika, olisiko neljältä-viideltä?
  Minä siis kannatan tätä ehdotusta!

 6. Tapijo

  Tuo kuukauden 2. sunnuntai ja kello 17.00 olisi sopiva aika. Väki on ehtinyt palata reissuiltaan ja sunnuntai-iltapäivän tekemättömyys katkeaisi kulttuurin toimesta.
  Mutta mistäpä tykki, nuorisotoimen mylly lienee ensisijaisesti kunnan käytössä ja Antin myllyä ei voi omia seuralle toistuvasti omia.
  Ostetaanko oma ”vaalirahoituksella”? Mitä hyvät maksaa?

  Tapijo

 7. HeikkiP

  Meidän lienee viisainta pysyä laina-tykissä edelleen.
  Vaalirahoitus syötiin aika mukavasti piirikilpailun kuvissa ja pohjissa. Jäi siitä jotain vielä jäljelle, mutta ei tykin verran. Hyvä tykki vienee vähintään 1000? – luulisin. Mutta tuumaillaan miten edetään.
  -hp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *