vielä muutama kuvaa

Ei mulla niin kovin paljoa onnistuneita kuvia reissussa tullut, mutta tässä vielä muutama sinne päin, ehkä. Ensimmäinen on Suomussalmen hiljaisesta kansasta, joka sattuu sopivasti matkan varrelle Kuusamoon mennessä ja kaksi viimeistä Riisitunturilta. Hiljaisen kansan parissa voisi joskus viettää enemmänkin aikaa. Sitten kun ei ole sellaista tunnetta, että pitää joutua eteenpäin. Sillä on sellainen historia, että 1988 Reijo Kela halusi saada tanssiteoksensa taustalle kaikki silloiset Suomussalmen työttömät. Se ei onnistunut, joten hän päätti tehdä yhtä monta hahmoa näin. Monien vaiheiden jälkeen hahmot päätyivät tälle pellolle. Tarkkaa lukua en tiedä, mutta niitä on monta. Moni on varmaan niitä ohikulkiessaan ihastellut…

hiljainen kansa

maisema
katja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *