Studio Foxy

Moi!

Jos jotain kiinnostaa niin kannattaa käydä katselemassa ystäväni Tiinan kuvia Studio Foxyn galleriassa. Nyt siellä on esillä todella paljon kuvia mitä Tiina on ottanut. Sieltä näkee millaista jälkeä Tiina ottaa. Aivan loistavaa jälkeä ja ei ihme, että QEP tittelit on Tiinalle tullut!

http://www.studiofoxy.com/

Järkkään sen studiokuvaus homman vielä tässä syksynkorvilla Tiinan kanssa, juttelen Tiinan kanssa maanantaina sopivasta ajankohdasta.

_Antti

2 vastausta artikkeliin ”Studio Foxy

 1. heikkip

  Mukana olen jos vaan kalenteriin sattuu.
  Henkilöohjaus on ainakin minulla se osa-alue, missä tökkii pahasti. Kamera jotenkin pysyy kädessä, mutta kohde tekee omiaan tai normaalisti ei tee mitään.
  -hp

 2. AnttiK Artikkelin kirjoittaja

  Moi!

  Juu, tuo henkilönohjaus on todella tärkeä osa-alue. Itsekin olen Tiinan mukana jokusessa häässä / potrettikuvauksessa ollut mukana hääräämässä niin sieltä sitä oppia tulee kun muita seuraa. Omalta osalta tämän kesän hääkuvaukset on sitten pulkassa, kuvia tuli hurjan paljon ja muutama omasta mielestä onnistunut potrettikin. laittelen näkyville jos saan tuolta lupia näyttää niitä eteenpäin. Käsiteltyjähän ne on, mutta semmoinenhan se minun tyyli noissa on ja tuntuu kelpaavan ..

  Mutta palaan asiaan kun pyytelen lupia näyttää niitä ..

  A

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *