12 vastausta artikkeliin ”sekalaista

 1. Tero

  Hyvin bongattu elukat. Erityisesti tykkään tosta heinäsirkasta, mutta koirat laiturilla on myös hyvä. Vaikea näistä on minun kokemuksellani huonoa sanoa mistään, kiitos että laitoit esille! Metsämansikassa kenties olisi voinut kokeilla hieman isompaa aukkoa, mutta mene ja tiedä.

 2. HeikkiP

  Tuossa koira-kuvassa on todellista actionia. Ainoa miinus on, että ovat kohteet niin pahuksen suorassa linjassa. Kun olisit ollut itse hieman oikealla.
  Onko tuo viimeinen ”pörriäinen” oikeasti ilmassa vai fotosopattu? Jos oikeasti niin melkoinen mestarilaukaus.
  Tuosta lumpeenkukasta mustavalkeana saisi hienon kortin aiheen.
  -hp

 3. AnttiK Artikkelin kirjoittaja

  Niin kuin laitoin vika kuva on photoshopattu, isän pyydystämä tosi iso pörriäinen, joka oli sit neulan nokassa, jotka photoshoppasin pois. kuvattu kuitenkin ulkona eli ainoastaan neula on poistettu. ei ole mestarilaukaus ei ..

  A

 4. Ilkka Kokkonen

  Ja minä kun haukoin jo henkeäni, että johan on koirajono kohillaan kaikkine aikajanallisine osumineen. Ainoa, että ei ollut etualan ensimmäinenkin koira skarppina!
  Mutta että lisätty oli siis keulakoira! Joudunko kuopaisemaan kosteaa silmänurkkaani: kustako siellä, vai kyynelkö jo vierähtää. Voi kun olisi ollut edes piilotehtävänä, että vielä on neulan lisäksi yksi todellisuuden korjaus mukana. Muodostuu vieläpä tuplaharhautus, kun joku oleellinen shoppaus on ilmoitettu, ja toista sitten taas ei. Englannista löytyy osuva termi: DISILLUSIONED!
  Minusta olisi kyllä aivan mahtavaa, jos tällaisessa oienessä piirissä niin kuin meidän seuramme, voitaisiin aina suoraan kertoa AINAKIN tällaisista oleellisista todellisuuden muuttamisista. Ainakin minun nautintoani kuvien katselemisessa tällainen suuresti, suuresti lisäisi, enkä usko olevani tässä suhteessa ainoana omituisten otusten kerhossa!

 5. Ilkka Kokkonen

  NO VOIHAN HELEVETTI, SUOMEKSSANOTTUNA, MINUA! Yleensä olen kyllä huolellinen ja tarkka lukija ja tulkitsija, mutta nyt tosiaankin hutiloin tuon Heikin viestin tulkinnassa.
  Tosin Heikki, joka sitten näköjään oli lukenut huolimattomasti tuon sinun alkuperäisjuttusi(eikä huomannut siitä kommenttiasi hyönteiskuvan shoppailusta), lahjakkaasti hämäsi minut luulemaan, että tarkoitti ”pörriäisellä” veteen ensimmäisenä säntäävää koiraa. Ja siis luulin hänen mainintansa mestarilaukauksesta tarkoittavan tuota koirakuvaa. Ja siis kun vastasit, että: ei ole mestarilaukaus ei ..niin tietysti sitten tulkitsin sen tarkoittavan, että koirakuva olikin käsitelty!
  ELI MITÄ NÖYRIMMÄT ANTEEKSIPYYTÖNI, ANTTI! Vieläkö edes enää kerennee, vai jokohan pitää ruveta sekundanttia etsimään. Otetaan edes aseiksi kamerat!
  Vieläkin vähän nolottaa, joten anteeksi uudelleen!

 6. Ilkka Kokkonen

  Ja nyt tietoisuuden uusimmassa valossa täytyy kirjoitella, mitä ihan heti alussa mietin tuosta koirakuvasta. Siis ennen, kun Heikki kerkesi hämäämään väärät epäilykset mieleeni!
  Eli minusta tuo on erittäin hauska kuva. Jos vielä tuo etummainen koira olisi voinut olla skarppina, niin voi hizzin hizzi. Ja minusta juuri tuo jonomuoto kuvassa tekee sitä hauskuuselementtiä ja sopii tilanteeseen hienosti(paitsi tietysti syvyysterävyysongelman puolesta). Saattaisi vielä tehostaa kuvaa, jos rajaisi sen reilusti lisää sivuilta kapeammaksi, ja tuo hauska junamuodostelma vielä korostuisi. Viitsitkö sellaisen tehdä ja laittaa vierelle vertailuun!

 7. HeikkiP

  Joopa joo, täällä toinen, joka laahaa nenää pitkin märkää nurmikkoa ja anelee armoo Antilta. En lukenut näköjään tekstiä. Mutta kuvien katselufoorumihan tämä on;-) Ilmankos huolellisuus ja tarkkaavaisuus oli kansakoulussa 6 tai 7.
  -hp

 8. Antti

  No tuskimpa tässä ny mitään vakavaa on tapahtunut. Ja Ilkan kanssa tuskin tarttee lähtemä ottamaan kaksintaistelua miekoin tai kameroin mihinkään.

  A

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *