4 vastausta artikkeliin ”Kullankaivaja

 1. HeikkiP

  Hienoa henkilökuvausta Sepolta.
  Kuvan nimi ja sisältö vaan herättävät kysymyksen: -miksi niin ”kullankaivaja”. Miksi ei ”hevosmies Lapualta”?
  Tuolla tarkoitan, että kuva kaipaa jotakin kullankaivuuseen liittyvää. Vain kuvan ottaja tietää, että kyseessä on kullankaivaja. Meille se ei selviä kuvasta.
  – nimim. maanantaiaamu

 2. Ilkka Kokkonen

  Taisit väännellä käsipelillä tarkennukset kohdalleen tätä ottaessasi, varmaan myös koko kullankaivajasarjassa! Ilmeisesti sommittelit ihan tarkoituksella sen ikkunan mukaan taustaan kuuluvaksi – syvyyttä tuomaan, vai? Otitko muuten samanlaista ilman ikkunaa, kiinnostaisi vertailla.Oletko muuten aivan varma, että aukko oli juuri 1,4, kyseessä kuitenkin puoliprofiili ja takasilmäkin noin tarkkana…toisaalta, croppikenno…Kuvan tunnelma jälleen hieno!

 3. seppo

  Ilkka.
  Totta puhut… aukko olikin 1.8. file info kertoi niin… totta on sekin, että kuvaa on terävöitettu… mutta ei tämä lähtökohtaisesti pahimmasta päästä ollut.
  Tuo valo: Ikkuna on tässä vasemmalla ja siita se valo tulee.. salamana rungon oma salama, joka on himmennetty – 1. Nuo valkoiset tuolla takana ovat astiahyllystä jotain…. Ne tietty olis voinut jättää pois.
  seppo

 4. Ilkka Kokkonen

  No niinpä, se tummahan onkin hyllykkö, eikä toinen huone kauemmas päin. Ja se vaalea onkin valkea pullo punaisella korkilla/kannella. Joopa, olisi joutanut siirtää pois kuvanoton ajaksi, tai ottaa pienen pieni kuvakulmamuutos, mutta on kyllä sarjassamme kuvan äärialueen anteeksiannettavia sommittelumokia. Mutta syö aina auttamattomasti muutaman pistekymmenyksen, jos punnitaan, että onko kyseessä täydellisesti onnistunut kuva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *