Kallioilta

Viikonloppu meni Ruokoniemessä isä-poika-leirillä. Muutaman viime vuoden perinne on ollut viettää yksi yö enemmän tai vähemmän kokonaan rantakallioilla kameran kanssa kahdestaan. Niin nytkin.

Pisin sivu luonnon mitoissa näissä kuvissa on välillä 5cm-40cm. Kuvat kolme ja seitsemän on kuvattu kasivitosella, loput makro-objektiivilla. Putken virittäminen tasoon on tässä lähitaistelumuodossa ainainen haaste, ja kuvan onnistumisen näkee vasta näytöltä, siihen asti saa jännittää menestystä ja pelätä pahinta!

Seiskakuva voisi toimia taas kevyenä kuva-arvoituksenakin, eli mitäpä siinä on? Ai niin, se , joka haluaa pähkäillä, älköön katsoko kuvan tituleerausta, vaikkei se ihan kaikkea tainnut paljastaakaan.

resize-wizard-1-jakalaa-sammalikossaresize-wizard-1-kasvustoa-kalliollaresize-wizard-1-sienia-ja-sammaltaresize-wizard-1-kiven-kyljestaresize-wizard-1-kasvustoa-kalliolla-3resize-wizard-1-kasteista-sammaltaresize-wizard-1-kosteaa-kalliotaresize-wizard-1-kasvustoa-kalliolla-7resize-wizard-1-perhonen-kalliollaresize-wizard-1-sammalta-kalliollaresize-wizard-1-kasvustoa-kalliolla-5resize-wizard-1-kasvustoa-kalliolla-8