3 vastausta artikkeliin ”Kuva unohtu…tässäpä..

  1. Ilkka Kokkonen

    Tästä tykkään! Kun olisi ollut vielä mahdollisuus hoitaa homma niin, ettei yhtään noita mäntyjä olisi mukana, pelkkää villaa vain! Mutta se olisi varmasti vaatinut suppeamman rajauksen, ja sitten ei kokonaisuus olisikaan pelittänyt samalla tavalla!
    Ajeltiin juuri kotiin juhannusreissulta Sotkamosta. Näitä näkyi tienvarsilla paikoitellen valkoisenaan, ja jos ei pientä kiirettä olisi ollut, niin olisin hypännyt joksikin aikaa tien syrjään ja perehtynyt aiheeseen minäkin!
    Oletko muuten Tapsa ottanut tämän kuvan jo kunnon optiikalla?

  2. Ilkka Kokkonen

    No niinpä, jotain niin tutunoloista tuossa jäljessä tosiaankin näkyy. Oli se vaan huippujuttu, että se säästyi tallessa kunnon kuvaajan kohdatakseen! Toivottavasti saat myös sen toisen alueen tekniikan pelaamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *