Anteeksi, jos tulee asiantuntemattomuudessaan kohtuuttomia ehdotuksia!

Joo, Antti, hyvähän se on heitellä kaikenlaisia hyviä ja vielä parempia ideoita täältä perärivistä, kun ei ainakaan ole mitään pelkoa, että joutuisi itse ko jatkotoimenpiteisiin! Nämä hyvin toimivat sivustot netissä kun tuntuvat niin sulavilta ja automaattisilta käyttää, että tekee niin helposti mieli kaikkia lisäherkkuja. Mutta tosiaankin, joku siellä toimivan sivuston takana saattaa pakertaa aika lailla, että muilla olisi käyttö sujuvaa!

Mutta entäs sitten jos ne osto/myyntijutut rullaisivat siellä oman otsikkonsa alla aivan kuten rullaavat nämä pääsivulta lähtevät jutut tässä?  Tarvittaisiinko silloin ylimääräistä hallintaa niille? Olisivat kuitenkin erillään näistä muista ja plaraaminen vähentyisi murto-osaan.

Kohtuutonta kuitenkin, että sinun pitäisi ottaa itse vastaan jokainen ilmoitus ja niitä sitten siirrellä oikeisiin paikkoihinsa! Vedän ilman muuta ehdotukseni takaisin, jos sille ei löydy sivuston ylläpitäjille helpompaa toteutustapaa.

Kiitoksin, Ilkka