Yksi vastaus artikkeliin ”varsa

  1. Antti

    Moi!

    Eli tässä tilanteessa itse olisin pistänyt aukon isoimmalle mitä mahdollista, nostanut ISO arvon tuonna 800, jolloin olisin toivottavasti saanut nopean suljinajan. Nyt tässä kuvassa suljinaika on 1/100 joka ei riitä millään pysäyttämään liikettä. Olet kyllä hyvin saanut pidettyä tuon hevosen tähtäimessä kun olet seurannut sitä kameralla, mutta hieman epäteräväksi se on silti jäänyt koska suljinaika on auttamatta liian pitkä.

    Mutta tätähän tämä on, testaamista ja testaamista, onnistumisia ja epäonnistumisia, mutta kenno ei kulu joten laukauksia vaan kun ottaa paljon, kokeilee eri asetuksia, ottaa lisää kuvia jne. niin kyllä sieltä niitä helmiä välistä löytyy ja samalla sitten iskostuu mieleen tilanteet millä asetuksilla tulee kuvata. Kyllä tämä tästä .. treeniä vaan. Hyvä siitä tulee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *