KALIBRAOINTILAITE SAAPUI

Kokeilin ihan nopeasti ja taisin onnistua kalibroimaan näyttöni. Merkittävästi parani kuva! On kuin olisi tehnyt saman kontrastinsäädön ja terävöinnin kuin digikuvalle.

Vien härpäkkeen sunnuntaina Puustisen Heikille niin saa tehdä siihen suomenkielisen ohjeen, nyt on lontoon murteella. Sit sitä voipi lainailla ja säädellä näyttöjä.

Ja nyt näkyy selvästi se että pitäisi vaihtaa myös kamera, ainakaan Sonyn pokkkarissa ei riitä ruuti laatukuviin. Tilasin jo elements 6:n että siltä osin alkaa olla säädöt kohdallaan.

Tapsa

5 vastausta artikkeliin ”KALIBRAOINTILAITE SAAPUI

 1. Tapsa

  Kyllä minä sen härpäkkeen seuran tililtä aion maksaa kun on kerran rahaa. Eli on yhteinen laite ja kaikkien seuralaisten käytössä ilman eri korvausta. Heikki vääntää siihen ne ohjeet ja sen jälkeen taivas tältä osin aukeaa:) Upea keli, pitää lähteä rantaan venettä laittamaan.

  Tapsa

 2. HeikkiP

  Jees, sosiaalikalibraattori (härpäke) on saapunut Kuopioon. Jopa muuttui näytön värit erilaiseksi. Hyvä peli. Yritän ehtiä tekemään jonkinlaiset ”karkeat” ohjeet sen käytöstä.
  Ja koska keli on mikä on, minäkin häivyn maalle katselemaan muurahaisia ja kuuntelemaan lintuja.
  -hp

 3. HeikkiP

  Kalibroinnit on nyt tehty ja pienimuotoinen käyttöohjekin väsätty.
  Laite siirtyy tänään Antin hoiviin ja siitä edelleen seuralaisten käyttöön. Pitää vielä sopia tukikohta laitteelle (Uutis-Jousi??)
  -hp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *