Hyvä opaskirja Elements 6:lle?

Nyt kun kalibrointihärpäke on tilattu on aika vaihtaa kuvankäsittelyohjelma. Ajattelin photoshop elements 6:sta kun siinä on se erinomainen (lehdissäkin kehuttu) mustavalko-konvertointiohjelma. Suositelkaa hyvää suomenkielistä opaskirjaa elementsille. Tiedän ettei 6:lle ole suomenkieleistä mutta kaipa niistä vanhemmistakin tarvittava tieto löytyy.

 

Sitten menee kamera ostettavaksi. Puustisen Heikki sanoi että Pentax K10D on minulle oikein sopiva. Kai se sellinen pitää hankkia kun ei noista pokkareista löydy kaikkea sitä mitä etsin.

 

Tämä lähentelee hulluutta tai on sen jo ohittanut….

3 vastausta artikkeliin ”Hyvä opaskirja Elements 6:lle?

 1. Antti

  Hiphei!

  Jo on Tapionkin aika hommata viimein se kamera. Odotamme innolla ensimmäisten uusien kuvien ilmestymistä blogiin! Itselläni ei ole kokemusta ko. Pentaxin pelistä, mutta mitä juuri vilkaisin niin varsin kelpo pelihän tuo näyttää olevan. Linssiinhän se raha kannattaa näissä järkkäreissä laittaa kyllä sitten ..

  Kirjoista en osaa suositella mitään, ehkä joltain löytyy enemmän tietoja..

  _Antti

 2. Ketmala

  En ole minäkään kunnon ohjetta kutoseen löytänyt, kutosen hankin noin kuukausi sitten, mutta vähän olen ehtinyt siihen perehtyä. Moni tuttu namikka on aivan uudenlaisessa paikassa aiempiin elementsiin verrattuna. Mutta toimii.

  ukk

 3. HeikkiP

  Jees ja terkut Pudasjärveltä. Opettelen käyttämään nettiä mokkulan avulla.
  Olen lueskellut Elements-5 kirjaa ”Valokuvien korjailu ja viimeistely”, joka on Matt Kloskowskin tekemä. Se onkin ainoa el-5 kirja jonka olen löytänyt.
  -hp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *