Uutis-Jousi

Moro!

Näkyi olevan allekirjoittaneen naamavärkki Uutis-Jousessa jutun kera. Toivottavasti herätti kiinnostusta ihmisissä ja jäsenmäärä saadaan kasvuun. On ollut todella ilo katsoa että tämä toiminta on kehittynyt uuteen suuntaan näinkin pian ja bloggausinnostusta riittää. Aktiivisesti vaan kaikki kuvaamaan ja sitä kautta kertomaan kuvista myös muille.

_A

7 vastausta artikkeliin ”Uutis-Jousi

 1. AnttiK Artikkelin kirjoittaja

  Moro!

  Kommentoida voi kuka vaan, kunhan täyttää nimi- ja emali-kentän. Juttujen kirjoitus ja kuvien lähetys on ainoastaan mahdollista jäsenillä. Ainahan voi liittyä seuraan mukaan :)

  A

 2. Raija

  Asia selvä.

  Kaikille ei tule Uutis-Jousi eikä SS, voisiko blogissa olla osasto, jonne skannattuina noita juttuja seurasta?
  Tyyliin ”lehdistä pomittua/leikattua..jne”

 3. Jonne Naarala

  Ihan ookoolle näytti naamavärkki. 😉 Nythän on viimeaikoina ollut seura hyvin esillä Uutis-Jousessa! Toivottavasti se näkyy jäsenmäärän kasvuna.

 4. MjP

  Uutisjousi tuli ja meni… Eli en kerinnyt sitä näppeihini saada, joten jäi skannaamatta artikkeli. Tuotahan artikkelia voisi suoraan uutisjousen toimituksesta kysäistä, josko sen saisi PDF tiedostona niin olisi tuolla julkaisulle myös virallinen lupa.

  Uusia jäseniä on viikon aikana tullut ilmeisestikin kaksi kappaletta (tai kahdelle henkilölle olen tunnukset ainakin tehnyt :)), toivotaan että jäseniä saadaan myös kuvakilpailun avulla lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *